dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Gazdasági társaságok alapítása, változások átjegyzése

Az ügyvédi iroda kiemelt tevékenységei között szerepel a gazdasági élet szereplőinek a legmegfelelőbb társasági forma kiválasztásában és a működés legoptimálisabb lehetőségeinek feltárásában való magas szintű és átfogó jogi tanácsadás, illetve az ügyfél által választott gazdasági forma elindításához, esetleges változásához szükséges okiratok megszerkesztése, a cégek társasági jogi képviselete (cégbejegyzés, változásbejegyzés, cég vagyonába történő változások: tőkeemelés, tőkeleszállítás, átalakulás, egyesülés, szétválás, összeolvadás, társasági formaváltás stb.).

Gazdasági társaságok alapításához jogi segítség: legyen egyszerű az indulás!

Gazdasági társaságok alapítása

Gazdasági társaságok alapítására – legyen szó akármilyen társasági formáról – szigorú törvényi előírások és formakényszer jellemző. Ma már egy nap alatt is lehet céget alapítani az elektronikus cégeljárás keretében, azonban szakszerű és megfelelő jogi közreműködés nélkül a társaság bejegyzése és hivatalos ügyintézési ideje is tovább nőhet. Amennyiben Ön szeretné zökkenőmentessé és egyszerűvé tenni gazdasági társasága alapítását, forduljon hozzám bizalommal!

Az általam kínált jogi segítség fontos szerepet tölt be abban, hogy ne értelmezze félre a jogszabályokat, és el tudjon igazodni ezen a területen is. Közreműködésemmel tisztább, átláthatóbb képet kap a gazdasági társaság bejegyzési folyamatáról, így később sokkal gördülékenyebbé válik az ügyintézés folyamata is. Amennyiben meglévő cége szorul jogi segítségre, keressen bizalommal és bízza rám cége képviseletét.

Legyen egyszerű, gördülékeny az indulás, forduljon bizalommal felkészült szakemberhez a megfelelő jogi segítségért! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítok az ügyfelek számára. Személyes konzultációval kapcsolatos időpontért, lépjen velem kapcsolatba e-mailen vagy telefonon!

vissza