dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Kapcsolat

Cím:
----------------------------------------
6000 Kecskemét,
Rákóczi út 5. I/3.

Telefon/Fax:
----------------------------------------
06-76/483-284
506-357; 506-358
06-30/942-1488

E-mail:
----------------------------------------
drhomoki@t-online.hu

Ügyvéd Kecskeméten: bízza profira a problémás ügyeket!

ügyvéd Kecskeméten

Közlekedési büntető üggyel kapcsolatban érintett és jogi képviseletre van szüksége? Polgári perre készül? Esetleg gazdasági társaságot alapítana? Ha bármelyik kérdésre igennel felelt, elérkezett az idő a kapcsolatfelvételre egy ügyvéddel!

Tapasztalt, felkészült ügyvéd Kecskeméten is elérhető, így elkerülheti, hogy minőségi szolgáltatás igénybevételéhez a fővárosba kelljen utaznia. Legfőbb célom, hogy a különböző ügyeknél olyan ítéletek szülessenek, amik a megbízóim számára valóban kedvezőek. Az ügyfelek folyamatosan naprakész információkat kaphatnak, bátran kérdezhetnek melyekre érthető és hasznos tanácsokkal is gazdagodhatnak. A megkeresésekre igyekszem rövid időn belül reagálni, majd egy személyes konzultáción lehetőséget biztosítani, hogy bővebben is átbeszéljük az adott ügy körülményeit.

A kedvező ítélet érdekében bízza magát profi ügyvédre Kecskeméten! Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásaim bárki számára könnyedén elérhetők. Vegye fel mihamarabb velem a kapcsolatot megjelölt elérhetőségeimen.