dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Szakterületek, tevékenység


Gazdasági társaságok ügyintézése: válassza az egyszerűbb utat!

Gazdasági társaságok ügyintézése teljeskörűen, megbízható, rugalmas szolgáltatás keretein belül, tapasztalt szakemberrel!

Társasági formaváltás, tőkeemelés, cégmódosítás: csak pár példa azzal kapcsolatban, hogy egy gazdasági társaság működése során mennyi minden felmerülhet, melyhez elengedhetetlen jogász közreműködése. Amennyiben Ön is az egyszerűbb, gördülékeny és stresszmentesebb utat választaná, forduljon hozzám bizalommal!

gazdasági társaságok ügyintézésének menete közreműködésemmel sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal és szakértelemmel rendelkezem a cégeket érintő egyes jogi kérdésekkel kapcsolatban. Bízza cége teljeskörű jogi képviseletét és ügyintézését megbízható szakemberre.

Ha szeretne bővebb információkat megtudni gazdasági társaságok ügyintézésével kapcsolatban vagy igénybe venné szolgáltatásaimat, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen!

gazdasági társaságok ügyintézése
Büntető ügyvéd Kecskeméten: jöjjön ki jól a kényes helyzetből, válasszon profi büntető
ügyvédet!

Büntető ügyvéd Kecskeméten, szülessen kedvező ítélet, bízza magát és ügyét tapasztalt, felkészült szakemberre!

Büntető ügyben nagy a tét. Szeretné, hogy végül Önnek kedvező ítélet szülessen? Elkerülné a kellemetlenségeket, súlyos pénzbírságokat vagy egyéb büntetéseket? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, forduljon bizalommal Kecskeméten büntető ügyvédhez!

Kecskeméten büntető ügyvédként legfőbb célom, hogy ügyfeleim számára a legkedvezőbb ítélet szülessen. Az évek során rengeteg embernek segítettem, kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem, így megbízható jogi támogatást nyújtok a büntető eljárás minden szakaszában. Ha engem választ, egy felkészült, jól informált szakember segítségét kapja meg, így nem érheti váratlan kellemetlenség.

Kérje bátran közreműködésemet büntető ügyében Kecskeméten vagy az ország bármely részén! Weboldalamon bővebb információkat is találhat szolgáltatásaimról, más tevékenységeimről. Ha kérdései lennének, vagy időpontot foglalna a személyes konzultációhoz, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen!

 

Büntető ügyvéd
A jogi védelemre szükség van szabálysértés esetén is!

A legtöbben úgy gondolják, hogy jogi védelemre csak akkor van szükségük, ha valami igazán komoly dologba keverednek. Ez a vélekedés téves, hiszen kisebb ügyekben is szükség van egy képzett és tapasztalt szakember útmutatására. A szabálysértések is ide tartoznak.

A jogi védelem megléte ugyanis ilyen esetekben is hatással van arra, hogy a védelemre szoruló személyre milyen mértékű büntetést szabnak ki. Egy, a területen jártas szakember felvilágosítást ad arról, hogy milyen enyhítő körülmények léteznek, mit és hogyan nyilatkozzon a megbízó. A jogi védelem birtokában a megbízónak lehetősége van a fennálló helyzetből minimális veszteséggel kijönni és úgy továbblépni, hogy a jogai se sérüljenek.

Amennyiben közlekedési büntető ügyben van szüksége jogi védelemre, ne késlekedjen és keressen fel azonnal! Az ügye tapasztalt, felkészült és stabil szakértői háttérrel rendelkező ügyvéd kezébe kerül, ami hamarosan megoldódik és az Ön számára sikerrel zárul! A honlapon szereplő elérhetőségek egyikén keressen bizalommal és kérjen tájékoztatást jogi védelemmel kapcsolatban!

jogi védelem
Kellemetlen helyzetbe keveredett? Büntető ügyekben a védelem ellátását vállalom!

Jogkövető állampolgárok is kerülhetnek olyan szituációba, mely a Btk. hatályos rendelkezései alapján bűncselekménynek minősül. Ilyen helyzetek gyakran előfordulnak a közúti közlekedéssel kapcsolatban is, amikor egy ártalmatlannak tűnő KRESZ szabályszegés személyi sérüléssel járó közúti balesetet okoz. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy tapasztalt, felkészült védő ügyvéd lássa el a védelmet. Ha Ön is hasonló helyzetbe került és fontos, hogy magas szakmai színvonalú jogi segítséget kapjon, keressen bizalommal!

Közlekedési és büntető ügyekben is vállalom a védelem ellátását az ország egész területén. Fontos és kardinális alapelve a magyar büntető jognak, miszerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a bűnösségét a bíróság jogerős határozatában nem állapította meg. Az ügyvédi iroda elsődleges céljának tekinti ezen elv maradéktalan és megalkuvást nem ismerő érvényesítését. Büntető ügyekben mindenképp forduljon ügyvédhez: keressen bizalommal, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

sértettek jogi képviselete közlekedési büntető ügyek
Bízza rám a sértetti jogi képviseletet közlekedési büntető ügyekben!

A sértettek jogi képviselete közlekedési büntető ügyek esetében többnyire egyszerűnek tűnhet, valójában, azonban vannak nehézségei. A legtöbben azt gondolnák, hogy a vétlen fél a sértett, így neki jár a kártérítés, mégpedig az általa meghatározott mértékben, de az a helyzet, hogy ez megfelelő jogi képviselet, illetve tapasztalt és hozzáértő ügyvéd nélkül szinte lehetetlen, hogy így alakuljon.

A sértetti jogi képviseletre a közlekedési büntető ügyekben leginkább azért van szükség, hogy az elvárt, illetve követelt kártérítés összege a legközelebb álljon ahhoz, amit az ügyfél végül meg is kap. A másik fél érdeke természetesen az, hogy minél kevesebbet kelljen fizetnie, és szinte biztos, hogy ő is egy szakértőt kér fel a képviseletére. Ennek ellensúlyozására szükséges mindkét félnek ügyvédet fogadnia.

A sértetti jogi képviselet közlekedési büntető ügyeknél az egyik szakterületem, így, ha Önnek hasonló jellegű ügyben lenne szüksége ügyvédre, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Ha közlekedési jogászra van szüksége, keressen bizalommal elérhetőségeimen!

sértettek jogi képviselete közlekedési büntető ügyek
Ittas vezetés, gyorshajtás? A problémás ügyeket bízza közlekedési jogászra!

Legyen szó gyorshajtásról, ittas vezetésről vagy koccanásról, vannak olyan közlekedési balesetek, amiknél nem teljesen egyértelműen lehet ítéletet hozni. Például a felek nem tudnak megegyezni, nincsenek tanúk vagy egyszerűen a vádlott enyhébb büntetést érezne jogosnak. Ahhoz, hogy ezek a bonyolultabb ügyek megoldódjanak, mindenképp olyan jogászra van szükség, akinek a közlekedési jog a szakterülete. Ha Önnek is hasonló ügye van, bízza közlekedési jogászra!

Közlekedési jogászként a legfőbb célom, hogy az általam képviselt ügyfelek olyan ítéletet kapjanak az adott ügyben, ami számukra a legkedvezőbb. Tisztában vagyok azokkal a törvényi rendelkezésekkel, amelyek elősegíthetik ügyfeleim előnyösebb helyzetét, így végül az adott ügyből kedvezőbben jöhetnek ki. Amennyiben naprakész közlekedési jogászt bíz meg hivatalos ügyében, biztos lehet benne, hogy sokkal gördülékenyebb lesz az eljárás menete.

Ha közlekedési jogászra van szüksége, keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Közlekedési ügyvéd
Miért válasszon közlekedési ügyvédet?

A jog rendkívül összetett és szerteágazó terület, így nem véletlen, hogy minden ügyvédnek megvan a saját speciális területe. E téren sokszor okoznak bonyodalmakat a közlekedési törvényekkel kapcsolatos tárgyalások, peres ügyek, így számos befolyásoló tényezőre kell odafigyelnie egy közlekedési ügyvédnek, azonban egy rutinos szakember mindezek ellenére sikeresen jár el az ügyekben.

A közlekedési ügyvéd a szakmai sikerét tapasztalatának, ugyanakkor naprakész tudásának köszönheti, hiszen folyamatosan követni szükséges a törvényi változásokat, ami a közúti közlekedést illeti, így bármilyen problémás legyen egy peres ügy, mindig talál olyan pontot, ami megoldást nyújthat.

A naprakész tudás nálam alapvető tényező, mivel közlekedési ügyvédként rendkívül fontos számomra, hogy maximálisan megbízható szolgáltatást nyújtsak az ügyfelek számára. Egy ügy sikeres lezárása rendkívül befolyásoló tényezőként hat szakmai fejlődésemre, így, ha rám bízza problémás közúti ügyét, biztos lehet benne, hogy sikerrel fog végződni a tárgyalássorozat.

Bátran vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

közlekedési jogász
Eredményes védelem közlekedési jogásztól!

Közlekedési jogászra számos esetben szükség lehet, hiszen utazással, közlekedéssel kapcsolatos vitás ügyek gyakran megesnek. Mi tartozik erre a területre? Közlekedési ügyvédre abban az esetben van szükség, ha valakit ittas vezetésért állítanak meg, ha közlekedési baleset, vagy gázolás történt, de közlekedési szabálysértés, engedély nélküli vezetés vagy pedig veszélyokozás kapcsán is.

A közlekedéssel kapcsolatos büntető eljárásokban természetesen nem mindegy, hogy egy érintettre nézve hogyan végződik egy ügy. Tanácsos minél hamarabb közlekedési jogász védelmét igénybe venni, és rábízni az ügy képviseletét.

Közlekedési jogászként ebben igyekszem ügyfeleimnek mindenben segíteni.

Eredményes védelem közlekedési jogásztól!