dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Szakterületek, tevékenység


Miért válasszon közlekedési ügyvédet?

A jog rendkívül összetett és szerteágazó terület, így nem véletlen, hogy minden ügyvédnek megvan a saját speciális területe. E téren sokszor okoznak bonyodalmakat a közlekedési törvényekkel kapcsolatos tárgyalások, peres ügyek, így számos befolyásoló tényezőre kell odafigyelnie egy közlekedési ügyvédnek, azonban egy rutinos szakember mindezek ellenére sikeresen jár el az ügyekben.

A közlekedési ügyvéd a szakmai sikerét tapasztalatának, ugyanakkor naprakész tudásának köszönheti, hiszen folyamatosan követni szükséges a törvényi változásokat, ami a közúti közlekedést illeti, így bármilyen problémás legyen egy peres ügy, mindig talál olyan pontot, ami megoldást nyújthat.

A naprakész tudás nálam alapvető tényező, mivel közlekedési ügyvédként rendkívül fontos számomra, hogy maximálisan megbízható szolgáltatást nyújtsak az ügyfelek számára. Egy ügy sikeres lezárása rendkívül befolyásoló tényezőként hat szakmai fejlődésemre, így, ha rám bízza problémás közúti ügyét, biztos lehet benne, hogy sikerrel fog végződni a tárgyalássorozat.

Bátran vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Közlekedési ügyvéd

Eredményes védelem közlekedési jogásztól!

Közlekedési jogászra számos esetben szükség lehet, hiszen utazással, közlekedéssel kapcsolatos vitás ügyek gyakran megesnek. Mi tartozik erre a területre? Közlekedési ügyvédre abban az esetben van szükség, ha valakit ittas vezetésért állítanak meg, ha közlekedési baleset, vagy gázolás történt, de közlekedési szabálysértés, engedély nélküli vezetés vagy pedig veszélyokozás kapcsán is.

A közlekedéssel kapcsolatos büntető eljárásokban természetesen nem mindegy, hogy egy érintettre nézve hogyan végződik egy ügy. Tanácsos minél hamarabb közlekedési jogász védelmét igénybe venni, és rábízni az ügy képviseletét.

Közlekedési jogászként ebben igyekszem ügyfeleimnek mindenben segíteni.

Eredményes védelem közlekedési jogásztól!