dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Ingatlanokkal kapcsolatos jogi tevékenység, szerződések, földhivatali eljárások

A szakmai tevékenységek közé tartozik az ingatlanok hasznosításával kapcsolatos jogi tanácsadás, okiratok (adásvételi-, bérleti,- ajándékozási-, haszonbérleti-, használati-, tartási-, öröklési szerződések, végrendelet és egyéb végintézkedések stb.) szerkesztése, illetve az ügyfelekre egyediesített földhivatali, adóhatósági képviselet, kiemelt tanácsadás a számukra legoptimálisabb adó-, és illetékszabályok, kedvezmények, mentességek tekintetében.

Ingatlan adásvétellel kapcsolatos teljes ügyintézés gyorsan, precízen!

ingatlan adásvétel

Ha ingatlan eladásán vagy vásárlásán gondolkodik keressen bizalommal. Ingatlana adásvételével kapcsolatban teljeskörű, gyors és precíz ügyintézést nyújtok Önnek. Kerülje el a rossz és teljesíthetetlen szerződéseket, az átláthatatlan folyamatokat és nem várt költségeket.

Ingatlan adásvételével forduljon megbízható, tapasztalt ügyvédhez. Segítségemmel az adásvétel menete egyszerű és gyors, így előzetes konzultációtól kezdődően, az okiratok szerkesztésén keresztül, egészen a földhivatali bejegyzésig vállalom az ingatlana adásvételével kapcsolatos ügyintézést.

Forduljon hozzám bizalommal vagy kérdései esetén lépjen velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeimen!

vissza