dr. Homoki Tamás
ügyvéd, közlekedési szakjogász

Telefon: 76/483-284
drhomoki@t-online.hu

Polgári perek jogi képviselete

A Dr. Homoki Tamás Ügyvédi Iroda a klasszikus magánjogi területeken (tulajdonjog, szerződések joga, öröklés), illetve egyéb speciális jogterületeken (munkajog, kereskedelmi élet joga, fogyasztóvédelem, építéshatósági eljárások, a civil élet szereplőinek, az alapítványoknak, egyesületek ügyeiben stb.) is hathatós segítséget kíván nyújtani az irodát felkereső ügyfeleknek. Az ezen területekkel kapcsolatos peren kívüli egyeztetések, illetőleg esetleges peres-, vagy más hatósági eljárások teljes körű vitelét vállalja.


Ügyvédi segítség öröklési joggal kapcsolatban: válassza az egyszerűbb, békésebb utat!

öröklési jog

Sajnos sok családban okozhat kellemetlen helyzeteket az öröklés. Egyes szituációkban nagyon éles viták alakulhatnak ki a felek között, melyek akár hosszú évekre is elszakíthatják egymástól a családtagokat. Az esetek nagy részében a probléma ott kezdődik, hogy az emberek nem kapnak megfelelő ügyvédi segítséget az öröklési joggal és a hagyatékkal kapcsolatban. Ennek köszönhetően nem tudják, mi illetheti meg őket, és mire van lehetőségük. Amennyiben Önnek is öröklésével kapcsolatos problémája van és szeretne megfelelő útmutatást kapni az öröklési jog terén, esetleg leszármazói, valamint családtagjai részére kívánja rendezni vagyonát a jövőre tekintve és ezt végrendelet formájában, forduljon hozzám bizalommal!

Az öröklési jog bonyolulttá teheti a hagyatékkal kapcsolatos kérdéseket, válassza inkább az egyszerűbb, békésebb utat. Személyes konzultációért keressen fel bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

vissza